Mix bio pentru muffins banana bred fara gluten - 280 g
Tabel costuri livrare:
| Costuri produse | Costuri livrare |
|---|---|
| 0-150 Lei | 25.00 Lei |
| 150-300 Lei | 15 Lei |
| peste 300 Lei | GRATUIT |
theme736
Tabel costuri livrare:
| Costuri produse | Costuri livrare |
|---|---|
| 0-150 Lei | 25.00 Lei |
| 150-300 Lei | 15 Lei |
| peste 300 Lei | GRATUIT |
Fie ca le sauvrati la micul dejun sau când sunteti pe drum, aceste muffins de la Bauchof sunt optiunea ideala de a valorifica bananele copate care nu mai sunt atât de atractive si pe gustul tuturor.
Pufoase, suculente si cu surpize de ciocolata la interior, acestea vor convinge si cele mai pretentioase gusturi cu fiecare ocazie.
Partea cea mai buna este acest mix de la Bauckhof nu contine gluten si toate ingreidentele provin din agricultura ecologica. Pachetul de mix contine 12 forme pentru muffins ce pot fi puse pentru a tapeta o tava speciale de briose sau pentru a fi distribuite pe o tava de cuptor simpla.
Se poate prepara atât în mod clasic cât si dupa o reteta vegana:
aIngrediente suplimentare necesare: 200-300 grame de banane coapte decojita, cca. 3-4 banane, 110 ml ulei dezodorizat, 100 ml lapte si un ou.
bIngrediente suplimentare necesare pentru muffins vegani: 200-300 grame de banane coapte decojita, cca. 3-4 banane, 110 ml ulei dezodorizat, 100 ml bautura vegetala.
Mod de preparare: Preîncalziti cuptorul sus-/jos la 180 de grade Celsius. Scoateti cele 12 forme de mufiins din cutie si însirati-le pe o tava de muffin sau pe o tava de cuptor simpla. Folosindu-va de o furculita zdrobiti bananele, astfel încât sa obtineti un piure omogen. Amestecati mixul pentru aluat cu bananele zdrobite, uleiul, laptele si oul, folosind un tel sau robot de bucatarie, pâna când obtineti un aluat omogen. Împartiti aluatul în mod egal în cele 12 forme de muffin.
Mod de preparare mufiins vegane: Preîncalziti cuptorul sus-/jos la 180 de grade Celsius. Scoateti cele 12 forme de mufiins din cutie si însirati-le pe o tava de muffin sau pe o tava de cuptor simpla. Folosindu-va de o furculita zdrobiti bananele, astfel încât sa obtineti un piure omogen. Amestecati mixul pentru aluat cu bananele zdrobite, uleiul si bautura vegetala, folosind un tel sau robot de bucatarie, pâna când obtineti un aluat omogen. Împartiti aluatul în mod egal în cele 12 forme de muffin.
Timp de coacre: cca 25 de minute pe pozitie din mijloc a cuptorului. ÃŽnainte de servire se lasa pe gratar.
| Certificari | Bio, Fara gluten, Vegan |
| Gramaj | 280g |
| Ingrediente | faina de orez*, amidon de porumb*, zahar brut din trestie de zahar*, faina integrala de ovaz*fara gluten 15%, frunze de ciocolata* zahar brut din trestie de zahar*, masa de cacao*, unt de cacao*, emulsifiant: lecitina de floarea-soarelui*, amidon de tapioca*, praf de copt agent de afânare: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tatrat de monopotasiu, amidon de porumb*, agent de îngrosare: guma xantan, sare gema. *provin din agricultura ecologica. |
Precizam ca fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse, deasemenea unele specificaţii eronate, modificarile caracteristicilor, design-ului, pot interveni fara notificare prealabila de catre producatori sau pot conţine erori de operare.