Zahar brut din trestie demerara - 500 g
Tabel costuri livrare:
Costuri produse | Costuri livrare |
---|---|
0-150 Lei | 25.00 Lei |
150-300 Lei | 15 Lei |
peste 300 Lei | GRATUIT |
theme736
Tabel costuri livrare:
Costuri produse | Costuri livrare |
---|---|
0-150 Lei | 25.00 Lei |
150-300 Lei | 15 Lei |
peste 300 Lei | GRATUIT |
Cu cristale mari si o nuanta aurie naturala, zaharul brut din trestie Demerara de la Naturata este o alegere autentica pentru cei care prefera îndulcitori minim procesati. Obtinut din trestie de zahar cultivata ecologic, fara rafinare chimica, acest zahar pastreaza aroma sa distincta, usor caramelizata, fiind ideal pentru prajituri, tarte, biscuiti sau pentru a îndulci bauturi calde.
Textura crocanta îl face perfect si pentru decorarea deserturilor. Este o alternativa naturala la zaharul alb, cu mai multa savoare si mai putina procesare. Fara aditivi si provenit din agricultura sustenabila, este un ingredient esential în bucataria bio.
Zaharul brut din trestie Demerara de la Naturata, în pachet de 500g, este alegerea perfecta pentru a îndulci natural preparatele tale preferate. Realizat din trestie de zahar cultivata organic, acest zahar pastreaza toate mineralele si aroma intensa specifica zaharului de trestie.
Fara adaos de conservanti sau aditivi, zaharul Demerara de la Naturata este ideal pentru deserturi, bauturi sau orice reteta care necesita un îndulcitor natural si aromat. Bucura-te de o îndulcire sanatoasa si naturala cu zaharul brut din trestie Demerara de la Naturata
Certificari | Bio |
Gramaj | 500g |
Ingrediente | zahar brut din trestie de zahar. Provine din agricultura ecologica. |
Precizam ca fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse, deasemenea unele specificaţii eronate, modificarile caracteristicilor, design-ului, pot interveni fara notificare prealabila de catre producatori sau pot conţine erori de operare.
Produse bio | |
---|---|
Certificari:Bio | Gramaj:500g |
Ingrediente:zahar brut din trestie de zahar. Provine din agricultura ecologica. |