Produse
Transport Gratuit de la 300 lei
Transport Gratuit de la 300 lei
Cosul meu (0)
Cosul de cumparaturi este gol! Încă nu știți care produs este potrivit pentru dvs.? Descoperiți cele mai bine vândute produse:
Transport Gratuit de la 300 lei
Transport Gratuit de la 300 lei

Pate vegetal bio cu ciuperci champinion fara gluten - 125 g

2595 Lei PRPiPretul recomandat de catre furnizorul produsului. Mai multe informatii 1951 Lei Fără TVA: 17,58 Lei
In Stoc >10 Buc.
Livrare rapida
LIVRARE PRIN CURIER Livrare in toata tara -
Costuri Livrare

Tabel costuri livrare:

Costuri produse Costuri livrare
0-150 Lei 25.00 Lei
150-300 Lei 15 Lei
peste 300 Lei GRATUIT
Cod produs: A12056
Detalii produs

Carasteristici Mic dejun - Pate vegetal bio cu ciuperci champinion fara gluten - 125 g


Produsul face parte din categoria Pateu bio si creme vegetale marca Allos
Cod produs: A12056
Produsul este nou si va fi livrat in ambalaj original oferit de producator.

Cu un gust bogat si o textura cremoasa, pateul vegetal bio cu ciuperci champignon de la Allos este alegerea ideala pentru iubitorii de arome autentice, naturale. Realizat din ingrediente ecologice, fara gluten si fara aditivi artificiali, acest pate combina savoarea pamantie a ciupercilor cu condimente fine si uleiuri vegetale de calitate.

Se intinde usor pe paine, crackers sau felii de legume si transforma gustarile simple in momente pline de aroma. Potrivit pentru dieta vegana si pentru cei care cauta alternative sanatoase si curate, pateul Allos cu ciuperci ofera un plus de echilibru in orice meniu bio.

Pateu vegetal bio cu champinion, fara gluten, Allos cu ciuperci, ceapa delicioasa si rafinata cu sare de mare. Ideala pentru intins pe paine.



Alte specificatii
Certificari Bio, Fara gluten, Fara ulei de palmier, Vegan
Gramaj 125g
Ingrediente drojdie nutritiva* 30%, apa, ciuperci champinion* 17%, grasime de cocos*, amidon din cartofi*, ceapa*, sare de mare, pasta de rosii*. *provin din agricultura ecologica.

Precizam ca fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse, deasemenea unele specificaţii eronate, modificarile caracteristicilor, design-ului, pot interveni fara notificare prealabila de catre producatori sau pot conţine erori de operare.

Produse similare - Pate vegetal bio cu ciuperci champinion fara gluten - 125 g

Allos
..
..
2641 Lei 1986 Lei Fără TVA: 17,89 Lei
..
26,41 Lei 19,86 Lei Fără TVA: 17,89 Lei
Followfish
..
..
2790 Lei 2782 Lei Fără TVA: 25,06 Lei
..
27,90 Lei 27,82 Lei Fără TVA: 25,06 Lei
Dennree
..
..
1551 Lei 1443 Lei Fără TVA: 13,00 Lei
..
15,51 Lei 14,43 Lei Fără TVA: 13,00 Lei
Zwergenwiese
..
..
1847 Lei 1540 Lei Fără TVA: 13,88 Lei
..
18,47 Lei 15,40 Lei Fără TVA: 13,88 Lei
Produse recomandate
Allos
Unsoare vegetala bio cu ceapa prajita potrivita fie pentr..
Unsoare vegetala bio cu ceapa prajita potrivita fie pentru o cina rustica, fie pentru prepararea unor feluri de mancare calde, consistente. Unsoarea vegetala Allos este alternativela pur pe baza de plante la untura clasica de origine animala, de pe paine si sunt, de asemenea, ideale pentru gatit si ..
2979 Lei 2944 Lei Fără TVA: 26,53 Lei
Unsoare vegetala bio cu ceapa prajita potrivita fie pentru o cina rustica, fie pentru prepararea unor feluri de mancare calde, consistente. Unsoarea vegetala Allos este alternativela pur pe baza de plante la untura clasica de origine animala, de pe paine si sunt, de asemenea, ideale pentru gatit si ..
2979 Lei 2944 Lei Fără TVA: 26,53 Lei
Dennree
Unsoarea vegetala cu ceapa bio de la Dennree reinterprete..
Unsoarea vegetala cu ceapa bio de la Dennree reinterpreteaza gustul clasic al bucatariei traditionale intr-o varianta 100% vegetala, curata si echilibrata. Cu o textura cremoasa si un gust bogat dat de ceapa caramelizata ecologic, acest tartinabil este perfect pentru un mic dejun consistent, gustari..
2334 Lei 1755 Lei Fără TVA: 15,81 Lei
Unsoarea vegetala cu ceapa bio de la Dennree reinterpreteaza gustul clasic al bucatariei traditionale intr-o varianta 100% vegetala, curata si echilibrata. Cu o textura cremoasa si un gust bogat dat de ceapa caramelizata ecologic, acest tartinabil este perfect pentru un mic dejun consistent, gustari..
2334 Lei 1755 Lei Fără TVA: 15,81 Lei
Zwergenwiese
Alege gustul autentic al traditiei reinterpretate vegan c..
Alege gustul autentic al traditiei reinterpretate vegan cu unsoarea vegetala bio cu ceapa de la Zwergenwiese. Inspirata din retetele rustice, dar adaptata stilului de viata modern si sanatos, aceasta crema tartinabila este realizata exclusiv din ingrediente bio, fara gluten si complet vegetala. Arom..
2014 Lei 1845 Lei Fără TVA: 16,63 Lei
Alege gustul autentic al traditiei reinterpretate vegan cu unsoarea vegetala bio cu ceapa de la Zwergenwiese. Inspirata din retetele rustice, dar adaptata stilului de viata modern si sanatos, aceasta crema tartinabila este realizata exclusiv din ingrediente bio, fara gluten si complet vegetala. Arom..
2014 Lei 1845 Lei Fără TVA: 16,63 Lei
Allos
Unsoare vegetala cu ceapa si mar bio FARA GLUTEN, este o ..
Unsoare vegetala cu ceapa si mar bio FARA GLUTEN, este o alternativa exclusiv din plante la untura clasica, rafinata cu mere si ceapa ecologica. Inconfundabil de delicios, versatil si ideal pentru stilul de viata vegan. Unsoarea vegetala Allos este alternativela pur pe baza de plante la untura clasi..
2979 Lei 2944 Lei Fără TVA: 26,53 Lei
Unsoare vegetala cu ceapa si mar bio FARA GLUTEN, este o alternativa exclusiv din plante la untura clasica, rafinata cu mere si ceapa ecologica. Inconfundabil de delicios, versatil si ideal pentru stilul de viata vegan. Unsoarea vegetala Allos este alternativela pur pe baza de plante la untura clasi..
2979 Lei 2944 Lei Fără TVA: 26,53 Lei
Recenzii
0
Review-uri
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ai folosit acest produs?
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Linkuri utile
Vezi mai mult
Vezi mai putin
Istoricul tau de navigare
SUC BIO PUR DE ARONIA+RODIE, 3 L Suc  100% pur din Aron..
SUC BIO PUR DE ARONIA+RODIE, 3 L Suc  100% pur din Aronia si Rodie, livrat la pachet de 3 litri, ideal pentru cura de o lună. Un amestec rar și gustos ce combină toată bunătatea din super fructele de aronia și rodie ! Sucul nostru s-a dovedit a fi o combinație de succes între două super fructe – rodie și fructe de aronia. Experimentați această nouă senzație! O sinergie premium între sucul pur și picant de aronia (nu din concentrat) și sucul dulce acrișor din rodie BIO. Aceasta este alternativa ideală pentru consumatorii care găsesc sucul pur de aronia un pic prea tare. Ambalajul convenabil de 3 litri ajunge pentru consum timp de o lună, în timp ce sticla de 0,7 litri timp de o săptămână. Aronia + Rodie – noua noastră combinație de sucuri – este extrem de bogat în antioxidanți și astfel benefic pentru sănătate. Folosind proporția de 2/3 suc de aronia și 1/3 suc dulce de rodie a rezultat o combinație armonioasă foarte potrivită consumatorilor începători de suc de aronia. Datorită conținutului redus în tanin, acest amestec de sucuri este delicat și ușor digerabil. La fel ca toate sucurile noastre, sucul pur de aronia cu rodie nu conţine aditivi sau conservanţi, coloranţi sau  aromatizanţi, procesul delicat de prelucrare a sucurilor asigurând calitatea premium a produselor. A se consuma în termen de 3 luni de la deschiderea ambalajului. Poate fi păstrat la temperatura camerei datorită ambalajului special care se sigilează  vacuum  după fiecare utilizare. Ingrediente: 67% suc pur din fructe de aronia*, 33% suc pur din fructe de rodie *. *din culturi certificate ecologic,  Valori nutrițional medii/ 100 ml produs*:  Valoare energetică: 263 kJ/ 63 kCal Proteine: 0,4 g Carbohidrați: 15 g -din care zahăr: 13 g Grăsimi: ˂0,5 g -din care acizi grași saturați: ˂0,1 g                        Sare: ˂0,01 g Mangan: 0,28mg/14% *Aceste valori depind de fluctuațiile naturale ale calității materiei  prime. Mod de administrare: zilnic 100 ml suc simplu, diluat și/ sau îndulcit. Recomandare: după deschidere puteți păstra sucul la temperatura camerei timp de 3 luni, în poziție verticală până la golire. Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj. Produs în Germania RODIILE REDUC COLESTEROLULRodiile (Punica granatum din Familia Punicaceae) reprezinta fructele unui arbust originar din Asia Centrala, probabil din Persia (Iranul de astazi). In secolul XVIII rodiile au fost duse peste ocean de catre spanioli, in zilele noastre specia fiind cultivata atat in Asia centrala si de vest, cat si in nordul Indiei si tarile Mediteranei. La noi, rodiile mai sunt cunoscute si sub numele de arodie, bobier, pitlijan sau pomogram. Rodiul este un arbust spinos, cu tulpina inalta de 1-5 metri. Frunzele au codita scurta, sunt lucioase pe fata si au un aspect pielos. Florile au culoare rosie, diametru de 2-4 cm si au forma de trompeta, cu petale ciufulite. Ele sunt grupate cate 1-5 la extremitatea lujerului si infloresc in intervalul mai-august. In lunile septembrie si octombrie planta produce fructele, care au forma unor bace globuloase, de culoare galbena-intens, maroniu-rosiatica pana la rosu aprins. Acestea sunt celebrele rodii. Fructele seamana ca forma cu niste portocale si au coaja dura. Ceea ce este deosebit la aceste fructe este faptul ca in interior ele nu au miez, ci coaja inveleste direct semintele, care sunt niste bobite rosii, zemoase, cu un suc dulce-acrisor si o aroma subtila. Cum se consuma rodiile ?Atunci cand doriti sa cumparati rodii alegeti-le pe cele mai grele si cu coaja stralucitoare, asigurandu-va astfel ca fructele sunt coapte. Acest lucru este important deoarece dupa culegere rodiile nu se mai coc. De asemenea, evitati fructele care au taieturi sau zbarcituri. Pentru a putea fi consumate, rodiile se taie in jumatate cu un cutit, apoi se scot micile boabe cu ajutorul unei lingurite. De asemenea, de la rodie se mai pot folosi semintele, sub forma unui condiment rafinat sau sub forma de suc concentrat utilizat la marinarea carnii sau pentru deserturi. Nu in ultimul rand, siropul de rodie este intrebuintat si la prepararea cocteilurilor alcoolice. Rodiile se utilizeaza si in industrie. Scoarta fructelor, bogata in tanin, poate fi utilizata pentru tabacirea pieilor. Din scoarta se pot extrage substante colorante pentru lana si matase, iar lemnul este folosit pentru sculpturi mici. Rodiile in medicinaVreme de sute de ani rodiile au fost folosite in orient in diverse scopuri medicinale. Studiile medicale indica faptul ca aceste delicioase fructe se numara printre cele mai eficace antioxidante naturale, efectul lor fiind chiar mai puternic decat al vinului rosu sau al altor sucuri de fructe sau legume. Rodiile reduc procesul de oxidare a colesterolului LDL, prevenind acumularea lui in artere si scazand riscul bolilor de inima. In plus, aceste fructe ajuta la intarirea musculaturii cardiace. Calitatile antioxidante ale rodiilor se datoreaza concentratiei mari de vitamina C din compozitia lor (consumul unei rodii asigura 40% din necesarul zilnic de vitamina C a unui adult). Rodiile sunt indicate in tratarea diferitelor afectiuni intestinale. Decoctul din scoarta de rodiu se recomanda in tratarea teniei, a diareei si a ascarizilor (limbrici). Scoarta este unul dintre cele mai eficiente tratamente contra dizenteriei (boala infectioasa contagioasa care se manifesta prin ulceratii intestinale, dureri abdominale violente si diaree cu sange). Se macina 1-2 lingurite de scoarta si se pun la 250 ml apa. Se lasa la fiert pentru 5-15 minute, apoi se strecoara, se adauga putina miere de albine si se consuma cate jumatate de lingurita de 3-4 ori pe zi. Mai mult, rodiile calmeaza durerile de stomac, sunt utile pentru stimularea poftei de mancare la persoanele cu apetit scazu si stimuleaza digestia. Rodiile sunt eficiente si in combaterea cancerului si in incetinirea procesului de imbatranire, deoarece consumul lor stimuleaza activitatea enzimelor ce protejeaza impotriva deteriorarii celulelor. Semintele de rodie contin o substanta identica cu estrona umana, hormonul steroid secretat, in principal, la femeie de catre ovare. Sucul fructelor ajuta la tratarea bolnavilor care sufera de afectiuni respiratorii. El intareste imunitatea persoanelor predispuse la infectii respiratorii frecvente, este eficient in eliminarea unor virusi, vindeca raguseala avand proprietati calmante si antiinflamatorii la nivelul tractului respirator superior (se recomanda gargara cu suc de rodie in cazul raguselii), reduce febra si potoleste setea. Nu in ultimul rand trebuie prezentate si calitatile rodiilor in vindecarea pielii, acestea fiind folosite in cosmetica pentru ingrijirea tuturor tipurilor de ten. In cazurile de rani deschise si sangerande se presara pe locul afectat praf de scoarta sau chiar rodia proaspata, efectul fiind oprirea sangerarii si dezinfectarea ranii (efect antiseptic). Intern se poate consuma sub forma de praf cate o jumatate de lingurita de pulbere, pentru oprirea hemoragiilor interne.Pentru a scapa de pistrui sau de petele de pe piele amestecati o lingurita de suc de rodii cu o lingurita de smantana si aplicati masca pe fata timp de 10-15 minute, dupa care clatiti cu apa calduta. Autor: Dr. biochimist Eugen Giurgiu Redactat de Dr. Frunza Alexandru Sursa: Revista tratamente naturisteUn amestec rar și gustos ce combină toată bunătatea din super fructele de aronia și rodie !Suc 100% pur din Aronia si Rodie, livrat la pachet de 3 litri, ideal pentru cura de o lună...
25775 Lei 19379 Lei Fără TVA: 174,59 Lei
SUC BIO PUR DE ARONIA+RODIE, 3 L Suc  100% pur din Aronia si Rodie, livrat la pachet de 3 litri, ideal pentru cura de o lună. Un amestec rar și gustos ce combină toată bunătatea din super fructele de aronia și rodie ! Sucul nostru s-a dovedit a fi o combinație de succes între două super fructe – rodie și fructe de aronia. Experimentați această nouă senzație! O sinergie premium între sucul pur și picant de aronia (nu din concentrat) și sucul dulce acrișor din rodie BIO. Aceasta este alternativa ideală pentru consumatorii care găsesc sucul pur de aronia un pic prea tare. Ambalajul convenabil de 3 litri ajunge pentru consum timp de o lună, în timp ce sticla de 0,7 litri timp de o săptămână. Aronia + Rodie – noua noastră combinație de sucuri – este extrem de bogat în antioxidanți și astfel benefic pentru sănătate. Folosind proporția de 2/3 suc de aronia și 1/3 suc dulce de rodie a rezultat o combinație armonioasă foarte potrivită consumatorilor începători de suc de aronia. Datorită conținutului redus în tanin, acest amestec de sucuri este delicat și ușor digerabil. La fel ca toate sucurile noastre, sucul pur de aronia cu rodie nu conţine aditivi sau conservanţi, coloranţi sau  aromatizanţi, procesul delicat de prelucrare a sucurilor asigurând calitatea premium a produselor. A se consuma în termen de 3 luni de la deschiderea ambalajului. Poate fi păstrat la temperatura camerei datorită ambalajului special care se sigilează  vacuum  după fiecare utilizare. Ingrediente: 67% suc pur din fructe de aronia*, 33% suc pur din fructe de rodie *. *din culturi certificate ecologic,  Valori nutrițional medii/ 100 ml produs*:  Valoare energetică: 263 kJ/ 63 kCal Proteine: 0,4 g Carbohidrați: 15 g -din care zahăr: 13 g Grăsimi: ˂0,5 g -din care acizi grași saturați: ˂0,1 g                        Sare: ˂0,01 g Mangan: 0,28mg/14% *Aceste valori depind de fluctuațiile naturale ale calității materiei  prime. Mod de administrare: zilnic 100 ml suc simplu, diluat și/ sau îndulcit. Recomandare: după deschidere puteți păstra sucul la temperatura camerei timp de 3 luni, în poziție verticală până la golire. Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj. Produs în Germania RODIILE REDUC COLESTEROLULRodiile (Punica granatum din Familia Punicaceae) reprezinta fructele unui arbust originar din Asia Centrala, probabil din Persia (Iranul de astazi). In secolul XVIII rodiile au fost duse peste ocean de catre spanioli, in zilele noastre specia fiind cultivata atat in Asia centrala si de vest, cat si in nordul Indiei si tarile Mediteranei. La noi, rodiile mai sunt cunoscute si sub numele de arodie, bobier, pitlijan sau pomogram. Rodiul este un arbust spinos, cu tulpina inalta de 1-5 metri. Frunzele au codita scurta, sunt lucioase pe fata si au un aspect pielos. Florile au culoare rosie, diametru de 2-4 cm si au forma de trompeta, cu petale ciufulite. Ele sunt grupate cate 1-5 la extremitatea lujerului si infloresc in intervalul mai-august. In lunile septembrie si octombrie planta produce fructele, care au forma unor bace globuloase, de culoare galbena-intens, maroniu-rosiatica pana la rosu aprins. Acestea sunt celebrele rodii. Fructele seamana ca forma cu niste portocale si au coaja dura. Ceea ce este deosebit la aceste fructe este faptul ca in interior ele nu au miez, ci coaja inveleste direct semintele, care sunt niste bobite rosii, zemoase, cu un suc dulce-acrisor si o aroma subtila. Cum se consuma rodiile ?Atunci cand doriti sa cumparati rodii alegeti-le pe cele mai grele si cu coaja stralucitoare, asigurandu-va astfel ca fructele sunt coapte. Acest lucru este important deoarece dupa culegere rodiile nu se mai coc. De asemenea, evitati fructele care au taieturi sau zbarcituri. Pentru a putea fi consumate, rodiile se taie in jumatate cu un cutit, apoi se scot micile boabe cu ajutorul unei lingurite. De asemenea, de la rodie se mai pot folosi semintele, sub forma unui condiment rafinat sau sub forma de suc concentrat utilizat la marinarea carnii sau pentru deserturi. Nu in ultimul rand, siropul de rodie este intrebuintat si la prepararea cocteilurilor alcoolice. Rodiile se utilizeaza si in industrie. Scoarta fructelor, bogata in tanin, poate fi utilizata pentru tabacirea pieilor. Din scoarta se pot extrage substante colorante pentru lana si matase, iar lemnul este folosit pentru sculpturi mici. Rodiile in medicinaVreme de sute de ani rodiile au fost folosite in orient in diverse scopuri medicinale. Studiile medicale indica faptul ca aceste delicioase fructe se numara printre cele mai eficace antioxidante naturale, efectul lor fiind chiar mai puternic decat al vinului rosu sau al altor sucuri de fructe sau legume. Rodiile reduc procesul de oxidare a colesterolului LDL, prevenind acumularea lui in artere si scazand riscul bolilor de inima. In plus, aceste fructe ajuta la intarirea musculaturii cardiace. Calitatile antioxidante ale rodiilor se datoreaza concentratiei mari de vitamina C din compozitia lor (consumul unei rodii asigura 40% din necesarul zilnic de vitamina C a unui adult). Rodiile sunt indicate in tratarea diferitelor afectiuni intestinale. Decoctul din scoarta de rodiu se recomanda in tratarea teniei, a diareei si a ascarizilor (limbrici). Scoarta este unul dintre cele mai eficiente tratamente contra dizenteriei (boala infectioasa contagioasa care se manifesta prin ulceratii intestinale, dureri abdominale violente si diaree cu sange). Se macina 1-2 lingurite de scoarta si se pun la 250 ml apa. Se lasa la fiert pentru 5-15 minute, apoi se strecoara, se adauga putina miere de albine si se consuma cate jumatate de lingurita de 3-4 ori pe zi. Mai mult, rodiile calmeaza durerile de stomac, sunt utile pentru stimularea poftei de mancare la persoanele cu apetit scazu si stimuleaza digestia. Rodiile sunt eficiente si in combaterea cancerului si in incetinirea procesului de imbatranire, deoarece consumul lor stimuleaza activitatea enzimelor ce protejeaza impotriva deteriorarii celulelor. Semintele de rodie contin o substanta identica cu estrona umana, hormonul steroid secretat, in principal, la femeie de catre ovare. Sucul fructelor ajuta la tratarea bolnavilor care sufera de afectiuni respiratorii. El intareste imunitatea persoanelor predispuse la infectii respiratorii frecvente, este eficient in eliminarea unor virusi, vindeca raguseala avand proprietati calmante si antiinflamatorii la nivelul tractului respirator superior (se recomanda gargara cu suc de rodie in cazul raguselii), reduce febra si potoleste setea. Nu in ultimul rand trebuie prezentate si calitatile rodiilor in vindecarea pielii, acestea fiind folosite in cosmetica pentru ingrijirea tuturor tipurilor de ten. In cazurile de rani deschise si sangerande se presara pe locul afectat praf de scoarta sau chiar rodia proaspata, efectul fiind oprirea sangerarii si dezinfectarea ranii (efect antiseptic). Intern se poate consuma sub forma de praf cate o jumatate de lingurita de pulbere, pentru oprirea hemoragiilor interne.Pentru a scapa de pistrui sau de petele de pe piele amestecati o lingurita de suc de rodii cu o lingurita de smantana si aplicati masca pe fata timp de 10-15 minute, dupa care clatiti cu apa calduta. Autor: Dr. biochimist Eugen Giurgiu Redactat de Dr. Frunza Alexandru Sursa: Revista tratamente naturisteUn amestec rar și gustos ce combină toată bunătatea din super fructele de aronia și rodie !Suc 100% pur din Aronia si Rodie, livrat la pachet de 3 litri, ideal pentru cura de o lună...
25775 Lei 19379 Lei Fără TVA: 174,59 Lei
Perfecta pentru primele explorari alimentare ale celor mi..
Perfecta pentru primele explorari alimentare ale celor mici, gustarea crocanta bio din mei de la Holle este conceputa special pentru copiii de peste 8 luni, fiind usor de tinut in manuta si de mestecat. Realizata doar din mei ecologic, fara gluten, fara adaos de zahar, sare sau aditivi, aceasta gustare sprijina o diversificare naturala si echilibrata. Textura sa lejera si aerata se topeste usor in gura, reducand riscul de inec si transformand fiecare rontaiala intr-o experienta sigura si placuta. Fiecare portie este ambalata practic, fiind ideala pentru gustarile dintre mese, la plimbare sau in calatorii. O alegere sanatoasa, bio si fara compromisuri pentru parintii care doresc ce e mai bun pentru copilul lor. Gustarea crocanta din mei bio fara gluten pentru copii, 8 luni, de la Holle, in pachet de 25g, este alegerea ideala pentru a oferi micutilor tai o gustare sanatoasa si delicioasa. Realizata din ingrediente 100% organice, aceasta gustare crocanta este bogata in nutrienti esentiali pentru dezvoltarea sanatoasa a copiilor. Fara adaos de zahar, conservanti sau aditivi, gustarea Holle este sigura si benefica pentru micuti. Perfecta pentru a fi luata la pachet sau servita intre mese, aceasta gustare crocanta bio este o optiune sanatoasa si gustoasa pentru copilul tau. ..
772 Lei 713 Lei Fără TVA: 6,43 Lei
Perfecta pentru primele explorari alimentare ale celor mici, gustarea crocanta bio din mei de la Holle este conceputa special pentru copiii de peste 8 luni, fiind usor de tinut in manuta si de mestecat. Realizata doar din mei ecologic, fara gluten, fara adaos de zahar, sare sau aditivi, aceasta gustare sprijina o diversificare naturala si echilibrata. Textura sa lejera si aerata se topeste usor in gura, reducand riscul de inec si transformand fiecare rontaiala intr-o experienta sigura si placuta. Fiecare portie este ambalata practic, fiind ideala pentru gustarile dintre mese, la plimbare sau in calatorii. O alegere sanatoasa, bio si fara compromisuri pentru parintii care doresc ce e mai bun pentru copilul lor. Gustarea crocanta din mei bio fara gluten pentru copii, 8 luni, de la Holle, in pachet de 25g, este alegerea ideala pentru a oferi micutilor tai o gustare sanatoasa si delicioasa. Realizata din ingrediente 100% organice, aceasta gustare crocanta este bogata in nutrienti esentiali pentru dezvoltarea sanatoasa a copiilor. Fara adaos de zahar, conservanti sau aditivi, gustarea Holle este sigura si benefica pentru micuti. Perfecta pentru a fi luata la pachet sau servita intre mese, aceasta gustare crocanta bio este o optiune sanatoasa si gustoasa pentru copilul tau. ..
772 Lei 713 Lei Fără TVA: 6,43 Lei
MascarVone bio – vegan, din soia si grasimi vegetale, 2..
MascarVone bio – vegan, din soia si grasimi vegetale, 250g Zuger Preparat cremos pe bază de soia și grăsimi vegetale. VeganFără glutenFără lactoză Ingrediente: apă, extract de soia* 18%, ulei de rapiță*, grăsime de cocos* 15%, făină de orez*, zahăr din trestie*, sare, acidifiant: acid citric, extract de vanilie*, agent de îngroșare: agar-agar.*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE.Poate conține urme de migdale și lapte. Un preparat cremos, 100% vegan, pe bază de soia și grăsimi vegetale, perfect pentru deserturi delicioase sau preparate sărate. Fără gluten și fără lactoză, este ideal pentru toți cei care preferă alternativele vegane. 2 rețete folosind MascarVone bio: 1. Tiramisu Vegan cu MascarVone Bio Ingrediente: 250 g MascarVone bio Zuger 200 ml cafea rece 100 g biscuiți vegani (fără gluten, dacă este necesar) 50 g zahăr pudră 1 linguriță esență de vanilie Cacao pentru decor Mod de preparare: Amestecă MascarVone bio cu zahărul pudră și esența de vanilie până devine o cremă fină. Înmoaie biscuiții în cafea rece și așază-i într-un strat uniform într-o tavă. Adaugă un strat de cremă MascarVone peste biscuiți. Repetă straturile până termini ingredientele, cu crema deasupra. Pudrează cacao pe deasupra și lasă la frigider 4-6 ore înainte de servire. 2. Tartă Vegană cu Fructe și Cremă MascarVone Bio Ingrediente: 1 blat de tartă vegan (sau 200 g biscuiți vegani zdrobiți + 50 g margarină vegană topită) 250 g MascarVone bio Zuger 50 g zahăr din trestie 1 linguriță suc de lămâie Fructe proaspete (căpșuni, kiwi, afine) pentru decor Mod de preparare: Pregătește blatul: dacă folosești biscuiți zdrobiți, amestecă-i cu margarina topită și presează-i într-o formă de tartă. Lasă la frigider 30 de minute. Amestecă MascarVone bio cu zahărul și sucul de lămâie până obții o cremă fină. Întinde crema peste blat. Decorează cu fructe proaspete și lasă tarta la rece 1-2 ore înainte de servire. Condiții de păstrare: a se păstra la temperaturi de +3 / +8°C.A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj...
2596 Lei Fără TVA: 23,39 Lei
MascarVone bio – vegan, din soia si grasimi vegetale, 250g Zuger Preparat cremos pe bază de soia și grăsimi vegetale. VeganFără glutenFără lactoză Ingrediente: apă, extract de soia* 18%, ulei de rapiță*, grăsime de cocos* 15%, făină de orez*, zahăr din trestie*, sare, acidifiant: acid citric, extract de vanilie*, agent de îngroșare: agar-agar.*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE.Poate conține urme de migdale și lapte. Un preparat cremos, 100% vegan, pe bază de soia și grăsimi vegetale, perfect pentru deserturi delicioase sau preparate sărate. Fără gluten și fără lactoză, este ideal pentru toți cei care preferă alternativele vegane. 2 rețete folosind MascarVone bio: 1. Tiramisu Vegan cu MascarVone Bio Ingrediente: 250 g MascarVone bio Zuger 200 ml cafea rece 100 g biscuiți vegani (fără gluten, dacă este necesar) 50 g zahăr pudră 1 linguriță esență de vanilie Cacao pentru decor Mod de preparare: Amestecă MascarVone bio cu zahărul pudră și esența de vanilie până devine o cremă fină. Înmoaie biscuiții în cafea rece și așază-i într-un strat uniform într-o tavă. Adaugă un strat de cremă MascarVone peste biscuiți. Repetă straturile până termini ingredientele, cu crema deasupra. Pudrează cacao pe deasupra și lasă la frigider 4-6 ore înainte de servire. 2. Tartă Vegană cu Fructe și Cremă MascarVone Bio Ingrediente: 1 blat de tartă vegan (sau 200 g biscuiți vegani zdrobiți + 50 g margarină vegană topită) 250 g MascarVone bio Zuger 50 g zahăr din trestie 1 linguriță suc de lămâie Fructe proaspete (căpșuni, kiwi, afine) pentru decor Mod de preparare: Pregătește blatul: dacă folosești biscuiți zdrobiți, amestecă-i cu margarina topită și presează-i într-o formă de tartă. Lasă la frigider 30 de minute. Amestecă MascarVone bio cu zahărul și sucul de lămâie până obții o cremă fină. Întinde crema peste blat. Decorează cu fructe proaspete și lasă tarta la rece 1-2 ore înainte de servire. Condiții de păstrare: a se păstra la temperaturi de +3 / +8°C.A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj...
2596 Lei Fără TVA: 23,39 Lei
Mix bio pentru copt brownies de ciocolata cu un strat de ..
Mix bio pentru copt brownies de ciocolata cu un strat de cheesecake cremos, combina gustul cheesecake-ului cremos cu brownie-uri de ciocolata. Reteta inovatoare ofera o explozie de gust si poate fi preparata atat vegan, cat si traditional. Pentru reteta vegetariana aveti nevoie de: 150 ml lapte80 g unt moale200 g quark cu continut scazut de grasimi150 g iaurt natural 3,8% grasime1 outava de copt 20 x 20 cmmixer de mana cu telPrepararea brownie-urilor vegetariene cu cheesecakePreincalziti cuptorul la 170°C caldura sus/jos sau 150°C ventilator si ungeti bine tava de copt. optional puteti tapeta cu faina.Intr-un castron, adaugati amestecul de aluat pentru brownie, laptele si untul. Folosind un mixer de mana prevazut cu un tel, amestecati totul la foc mediu-mare pana la omogenizare aproximativ 1 minut. Se toarna aluatul in tava unsa cu unt si se netezeste putin.Puneti amestecul de cheesecake cu quark cu continut scazut de grasimi, iaurt si ou intr-un al doilea castron si amestecati totul cu un mixer de mana cu un tel la turatie redusa pana la omogenizare. Intindeti aluatul peste aluatul de brownie si amestecati usor ambele aluat cu o furculita.Coaceti brownies-urile de cheesecake pe raftul din mijloc timp de aproximativ 50 de minute.Lasati brownies-urile de cheesecake la racit in tava. Cand sunt reci, le puteti taia cu grija in bucati si le puteti scoate din tava. Pentru reteta vegana aveti nevoie de: 150 ml bautura de soia80 g margarina moale400 g quarc de soia sau iaurttava de copt 20 x 20 cmmixer de mana cu telPrepararea brownie-urilor vegane cu cheesecakePreincalziti cuptorul la 170°C caldura sus/jos sau 150°C ventilator si ungeti bine tava de copt. De asemenea, le puteti da faina optional.Intr-un castron, combinati amestecul de brownie cu laptele de soia si margarina. Folosind un mixer de mana prevazut cu un tel, amestecati totul la foc mediu-mare pana la omogenizare aproximativ 1 minut. Turnati aluatul in tava de copt si neteziti-l putin.Intr-un al doilea castron, combinati amestecul de cheesecake cu branza de vaci de soia sau iaurt. Se amesteca totul cu mixerul de mana cu telul la setarea cea mai scazuta pana se omogenizeaza. Intindeti aluatul peste aluatul de brownie si amestecati usor ambele aluat cu o furculita.Coaceti brownies-urile de cheesecake pe raftul din mijloc timp de aproximativ 50 de minute.Lasati brownies-urile de cheesecake la racit in tava. Cand sunt reci, le puteti taia cu grija in bucati si le puteti scoate din matrita. ..
2642 Lei Fără TVA: 21,84 Lei
Mix bio pentru copt brownies de ciocolata cu un strat de cheesecake cremos, combina gustul cheesecake-ului cremos cu brownie-uri de ciocolata. Reteta inovatoare ofera o explozie de gust si poate fi preparata atat vegan, cat si traditional. Pentru reteta vegetariana aveti nevoie de: 150 ml lapte80 g unt moale200 g quark cu continut scazut de grasimi150 g iaurt natural 3,8% grasime1 outava de copt 20 x 20 cmmixer de mana cu telPrepararea brownie-urilor vegetariene cu cheesecakePreincalziti cuptorul la 170°C caldura sus/jos sau 150°C ventilator si ungeti bine tava de copt. optional puteti tapeta cu faina.Intr-un castron, adaugati amestecul de aluat pentru brownie, laptele si untul. Folosind un mixer de mana prevazut cu un tel, amestecati totul la foc mediu-mare pana la omogenizare aproximativ 1 minut. Se toarna aluatul in tava unsa cu unt si se netezeste putin.Puneti amestecul de cheesecake cu quark cu continut scazut de grasimi, iaurt si ou intr-un al doilea castron si amestecati totul cu un mixer de mana cu un tel la turatie redusa pana la omogenizare. Intindeti aluatul peste aluatul de brownie si amestecati usor ambele aluat cu o furculita.Coaceti brownies-urile de cheesecake pe raftul din mijloc timp de aproximativ 50 de minute.Lasati brownies-urile de cheesecake la racit in tava. Cand sunt reci, le puteti taia cu grija in bucati si le puteti scoate din tava. Pentru reteta vegana aveti nevoie de: 150 ml bautura de soia80 g margarina moale400 g quarc de soia sau iaurttava de copt 20 x 20 cmmixer de mana cu telPrepararea brownie-urilor vegane cu cheesecakePreincalziti cuptorul la 170°C caldura sus/jos sau 150°C ventilator si ungeti bine tava de copt. De asemenea, le puteti da faina optional.Intr-un castron, combinati amestecul de brownie cu laptele de soia si margarina. Folosind un mixer de mana prevazut cu un tel, amestecati totul la foc mediu-mare pana la omogenizare aproximativ 1 minut. Turnati aluatul in tava de copt si neteziti-l putin.Intr-un al doilea castron, combinati amestecul de cheesecake cu branza de vaci de soia sau iaurt. Se amesteca totul cu mixerul de mana cu telul la setarea cea mai scazuta pana se omogenizeaza. Intindeti aluatul peste aluatul de brownie si amestecati usor ambele aluat cu o furculita.Coaceti brownies-urile de cheesecake pe raftul din mijloc timp de aproximativ 50 de minute.Lasati brownies-urile de cheesecake la racit in tava. Cand sunt reci, le puteti taia cu grija in bucati si le puteti scoate din matrita. ..
2642 Lei Fără TVA: 21,84 Lei
Alte produse din aceasi categorie
Zwergenwiese
Pateul vegetal bio cu ceapa si condimente, FARA GLUTEN, d..
Pateul vegetal bio cu ceapa si condimente, FARA GLUTEN, de la Zwergenwiese este o alegere delicioasa pentru mesele de zi cu zi. Realizat din ingrediente ecologice si atent condimentat cu plante aromatice naturale, acest pate ofera un gust savuros, usor dulceag si condimentat, ideal pentru o alimenta..
1847 Lei 1540 Lei Fără TVA: 13,88 Lei
Pateul vegetal bio cu ceapa si condimente, FARA GLUTEN, de la Zwergenwiese este o alegere delicioasa pentru mesele de zi cu zi. Realizat din ingrediente ecologice si atent condimentat cu plante aromatice naturale, acest pate ofera un gust savuros, usor dulceag si condimentat, ideal pentru o alimenta..
1847 Lei 1540 Lei Fără TVA: 13,88 Lei
Dennree
Pateul vegetal bio Toskana de la Dennree este o combinati..
Pateul vegetal bio Toskana de la Dennree este o combinatie aromata si savuroasa inspirata de retetele clasice din regiunea mediteraneana a Toscanei. Preparat din ingrediente 100% vegetale, cultivate ecologic, acest pate bio are la baza rosii, ardei si condimente italienesti, oferind un gust intens, ..
1551 Lei 1443 Lei Fără TVA: 13,00 Lei
Pateul vegetal bio Toskana de la Dennree este o combinatie aromata si savuroasa inspirata de retetele clasice din regiunea mediteraneana a Toscanei. Preparat din ingrediente 100% vegetale, cultivate ecologic, acest pate bio are la baza rosii, ardei si condimente italienesti, oferind un gust intens, ..
1551 Lei 1443 Lei Fără TVA: 13,00 Lei
Dennree
Pateu vegetal bio cu linte, lapte de cocos, pulpa de mang..
Pateu vegetal bio cu linte, lapte de cocos, pulpa de mango, ceapa si alte ingrediente ecologice delicioase. Rafinat cu curry, boia si ardei iute. Bucurati-va de aceasta crema pe chifle proaspete, cu cartofi si orez. Pateul vegetal bio cu linte si curry de la Dennree este un produs ecologic cu textur..
2063 Lei 1551 Lei Fără TVA: 13,97 Lei
Pateu vegetal bio cu linte, lapte de cocos, pulpa de mango, ceapa si alte ingrediente ecologice delicioase. Rafinat cu curry, boia si ardei iute. Bucurati-va de aceasta crema pe chifle proaspete, cu cartofi si orez. Pateul vegetal bio cu linte si curry de la Dennree este un produs ecologic cu textur..
2063 Lei 1551 Lei Fără TVA: 13,97 Lei
Zwergenwiese
Pateul vegetal de dovleac cu portocala bio de la Zwergenw..
Pateul vegetal de dovleac cu portocala bio de la Zwergenwiese ofera o combinatie unica de arome dulci si citrice, perfect echilibrate intr-o textura cremoasa si fina. Realizat din ingrediente ecologice atent selectionate, acest pate este ideal pentru tartine, aperitive sau gustari rapide, fiind 100%..
1847 Lei 1540 Lei Fără TVA: 13,88 Lei
Pateul vegetal de dovleac cu portocala bio de la Zwergenwiese ofera o combinatie unica de arome dulci si citrice, perfect echilibrate intr-o textura cremoasa si fina. Realizat din ingrediente ecologice atent selectionate, acest pate este ideal pentru tartine, aperitive sau gustari rapide, fiind 100%..
1847 Lei 1540 Lei Fără TVA: 13,88 Lei