File de hering cu legume in sos de rosii bio - 200 g
Tabel costuri livrare:
Costuri produse | Costuri livrare |
---|---|
0-100 Lei | 25.00 Lei |
100-250 Lei | 15 Lei |
peste 250 Lei | GRATUIT |
theme736
Tabel costuri livrare:
Costuri produse | Costuri livrare |
---|---|
0-100 Lei | 25.00 Lei |
100-250 Lei | 15 Lei |
peste 250 Lei | GRATUIT |
Fileul de hering cu legume în sos de rosii bio de la Hein Graetje, în pachet de 200g, este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa savureze o masa sanatoasa si delicioasa. Realizat din hering de calitate superioara si legume proaspete, acest preparat este marinat într-un sos de rosii bio, oferind un gust rafinat si echilibrat. Fara adaos de conservanti sau aditivi, fileul de hering Hein Graetje este o sursa excelenta de proteine si omega-3. Bucurati-va de o experienta culinara sanatoasa si rafinata cu fileul de hering cu legume în sos de rosii bio de la Hein Graetje
Zona de captura: nord-estul oceanului Atalntic FAO27.
Certificari | |
Gramaj | 200g |
Ingrediente | 55% file de hering, apa potabila, 12% legume în proportii diferite ceapa*, castraveti*, ardei*, morcovi*, 9% pasta de rosii*, ulei de floarea-soarelui*, zahar din trestie de zahar*, otet din vin alb*, seminte de mustar*, sare de mare, condimente*contine telina, agent de îngrosare: guma de guar. *provin din agricultura ecologica 32,6% DE-OKO-001. |
Precizam ca fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse, deasemenea unele specificaţii eronate, modificarile caracteristicilor, design-ului, pot interveni fara notificare prealabila de catre producatori sau pot conţine erori de operare.
Produse bio | |
---|---|
Certificari: | Gramaj:200g |
Ingrediente:55% file de hering, apa potabila, 12% legume în proportii diferite ceapa*, castraveti*, ardei*, morcovi*, 9% pasta de rosii*, ulei de floarea-soarelui*, zahar din trestie de zahar*, otet din vin alb*, seminte de mustar*, sare de mare, condimente*contine telina, agent de îngrosare: guma de guar. *provin din agricultura ecologica 32,6% DE-OKO-001. |