Mix bio pentru sos braten fara gluten vegan - 25 g
Tabel costuri livrare:
Costuri produse | Costuri livrare |
---|---|
0-100 Lei | 25.00 Lei |
100-250 Lei | 15 Lei |
peste 250 Lei | GRATUIT |
theme736
Tabel costuri livrare:
Costuri produse | Costuri livrare |
---|---|
0-100 Lei | 25.00 Lei |
100-250 Lei | 15 Lei |
peste 250 Lei | GRATUIT |
Bucurati-va de sosul vegan pentru friptura care va încânta simturile transformând orice masa în una festiva. Bazat pe plante si cu ingrediente bio acesta va ofera o experienta cu note umami. Trebuie doar sa turnati continutul plicului într-o oala cu apa, sa le aduceti la fierbere pentru scurt timp si sa-l savurati
Mod de pregatire: amestecati continutul plicului cu 250ml de apa. Puneti pe foc si continuati sa amestecati. Lasati sa fiarba timp de doua minute la foc mic. Pentru a obtine o cremozitate în plus adaugati o bucatica de margarina si amestecati. Se recomanda pentru pregatirea chiftelelor, spätzle-ului, cartofilor sau a chifetelelor vegane.
Certificari | Bio, Fara gluten, Vegan |
Gramaj | 25g |
Ingrediente | amidon de porumb*, sare, zahar din flori de cocos*, zahar brut de trestie*, rosii*, ceapa*, cacao*, fulgi de drojdie*, boia de ardei*, morcovi*, ciuperci champignons*, pastârnac*, caramel*, maltodextrina*, ustroi*, cafea din cereale* fara gluten, piper negru*, timian*, cimbru*. *provin din agricultura ecologica. |
Precizam ca fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse, deasemenea unele specificaţii eronate, modificarile caracteristicilor, design-ului, pot interveni fara notificare prealabila de catre producatori sau pot conţine erori de operare.
Produse bio | |
---|---|
Certificari:Bio, Fara gluten, Vegan | Gramaj:25g |
Ingrediente:amidon de porumb*, sare, zahar din flori de cocos*, zahar brut de trestie*, rosii*, ceapa*, cacao*, fulgi de drojdie*, boia de ardei*, morcovi*, ciuperci champignons*, pastârnac*, caramel*, maltodextrina*, ustroi*, cafea din cereale* fara gluten, piper negru*, timian*, cimbru*. *provin din agricultura ecologica. |